Back to All Events

Ars Nova Copenhagen: The Lamb

Ars Novas påskekoncert byder på en række af de smukke og virtuose Laude de Cortona sange. Blandt andet Frans af Assisis Il Cantico del Sole, Solsangen, der menes at være noget af det første litteratur, hvis ikke det første, skrevet på italiensk. De italienske sange flettes sammen med nyere musik. John Taveners populære "The Lamb", der i sin smukke enkelhed forekommer nærmest hypnotisk. "Morning Star" er et af de fineste eksempler på Arvo Pärts dragende minimalisme. James MacMillans varierede og levende "Misere" indfanger både dramaet og skønheden i Påskens fortælling. Gabriel Jacksons "Stabat Mater", Marias klagesang, er potentielt en moderne klassiker med en sjældent følsom og lydhør fortolkning af den kraftfulde tekst.

PROGRAM:

Laude di Cortona

Laude novella sia cantata
Oi me, lasso, è freddo lo mio core
Venite a laudare

Gabriel JacksonStabat MaterLaude di Cortona

Gloria in cielo
Sia laudato San Francesco

John Tavener 

The Lamb

Arvo Pärt  

Most Holy Mother of God

Frans af Assisi ([Laude di Cortona])

Cantico del Sole

James Macmillan

Miserere

Earlier Event: April 11
Ars Nova Copenhagen: The Lamb
Later Event: April 14
Magdalene Ensemble: Händels Messias