Folk Songs

Luciano Berios Folk Songs opført af Ensemble Cento.

Ensemble Cento:
Adam Woer - fløjte
Mikkel Schreiber - bratch
Hanne Kjærskov Nielsen - klarinet
Klara Skogqvist - cello
Hanne Marie le Fevre - vokal
Christian Pehrson Balvig - piano

Hendrik Holm - percussion
Mathias Skaarup Sørensen - dirigent

"Ensemble Cento var et ungt og professionelt kammerensemble, hvis varemærke altid var at søge skjulte sammenhænge og derfor sammenfatte værker, som umiddelbart kan virke meget forskellige, men som i kraft af koncertens koncept eller tema hænger sammen og forstærker hinanden.
Vi ønskede at skabe et rum, hvor musik, scenografi og stemning gik op i en højere enhed og skabte et helstøbt univers, der omfavner og integrerer publikum. Afsættet var altid en kunstnerisk idé, og vi valgte således vores repertoire ud fra temaer, der var med til at skabe en rød tråd gennem opførelsen.
Det unikke bestod i ensemblets evne til at tiltrække et ungt og nysgerrigt publikum, der skaber grobund for utraditionelle temakoncerter."